Užívateľské meno: Heslo:

Príspevky - Mesmeric

Dátum: 2016.04.16. 20:14:27
Ahoj, způsobené je to tím, že jsi dlouho otálel s odpovědí a systém se již posunul na další otázku.
Dátum: 2014.04.10. 22:51:20
Opraveno, příště bych prosil do správné sekce
Dátum: 2014.04.10. 18:15:53
Již jsem ji ohodnotil záporně
Dátum: 2014.01.14. 18:11:52
Musíš mít zručnost krocení. Samozřejmě k tomu, abys mohl nějaké zvíře chytit potřebuješ zručnost nastražení pastí
Dátum: 2013.12.25. 12:22:52
Bylo by teda dobré trochu to srovnat. Žádná půlnoc není pravda, dá se útočit již teď od 12. hodiny.
Dátum: 2013.11.17. 17:53:17
Jak jsi to mohl matematicky dokázat, když ti rup jasně řekl, že se vyhodnocovali útoky ZE VŠECH 4 SVĚTŮ dohromady? To že jsi s kolegou hodně útočil na jedno území v 2. světě může být ve výsledku málo, protože obzvlášť třeba ve světě 1 těch útoků bylo opravdu ale opravdu hromada.
Dátum: 2013.11.17. 11:41:06
A proč nepřiznáš ty barvu, že jsi prostě přestřelil a to hodně a jenom jsi si nepřečetl pravidla události? A jinak tě můžu uklidnit rup žádné komentáře nemaže, to dělám jenom já a to v sekci Kvízy.
Dátum: 2013.11.07. 22:58:41
Já dokonce našel, že největší bylo Britské impérium.
Každopádně máznuto
Dátum: 2013.11.07. 22:55:48
Máš pravdu. Smazáno
Dátum: 2013.10.25. 20:31:04
Pravda, pravda. Doplněn rok a stát
Dátum: 2013.10.25. 20:28:23
To co píšeš nedává vůbec žádný smysl. Je poměrně zásadní rozdíl mezi CHYBĚJÍCÍ diakritikou a psaním jiným jazykem. V této hře na tomto serveru je povoleno psát otázky jak slovensky tak česky. Prostě přidej čárky a háčky kam patří a otázky bez problému projdou, pokud samozřejmě budou splňovat další potřebná kriteria pro uznání. Proč z toho dělat velkou vědu??
Dátum: 2013.10.24. 16:52:50
Sice jsem ji nezamítal já, ale můžu ti říct přesně proč bych ji já zamítl - chybějící diakritika. To mě praštilo do očí hned jako první
Dátum: 2013.10.20. 21:06:29
Smazáno.

Otázka schválena ještě starým adminem, který již dávno nehraje. Takže těžko jsme na ni mohli přijít sami o sobě
Dátum: 2013.10.14. 12:56:18
Koukal jsem na to, otázka mi přijde v pořádku. Viz:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEsk%C3%A1_komedie
Dátum: 2013.10.04. 09:31:05
Jakmile máš podezření na špatnou otázku/odpověď, dej to do příslušné sekce fóra a hned se tím budeme zabývat.
Dátum: 2013.09.04. 21:10:36
To je zručnost Popravení. Díky této zručnosti tě nemusí soupeř srazit až na 1 HP a může vyhrát i když jsi ho zranil více než on tebe.
Dátum: 2013.07.04. 13:26:16
Klikni na ten otazníček u toho a hned budeš vědět.
Dátum: 2013.06.27. 22:13:04
Musíš být v alianci
Dátum: 2013.06.27. 09:47:43
S tím ti těžko pomohu, taky mi ještě chybí jeden arci a ne a ne se dostavit. Je to čistě o náhodě
Dátum: 2013.06.27. 00:45:26
arcidrahokam se použije pouze v případě, že narazíš na gigantickou potvoru....musíš prostě čekat no